Wil jij een persoonlijke ontwikkeling ondergaan die je leven veranderd?

Heb je veel last van stress? Ben je bang om overspannen of zelf burnout te raken? Grijp dan alsjeblieft op tijd in! Voorkomen is beter dan genezen! En zeker in het geval van een burnout, je kunt er namelijk blijvende schade aan overhouden en het genezingsproces kan ontzettend lang duren. Ik heb er hier een blog over geschreven. Maar je bent niet voor niets op deze pagina, dus de eerste stap is al gezet!

Ik heb namelijk het VOORKOM EEN BURNOUT -pakket ontwikkeld wat speciaal gericht is op het voorkomen van een burnout, nu en in de toekomst! Het pakket bevat verschillende componenten, die perfect op elkaar aansluiten om je de juiste persoonlijke ontwikkeling te geven en de meeste waarde. Het pakket is geheid levensveranderend! Je zult van de opgedane zelfkennis en inzichten de rest van je leven profiteren! Je lees er hieronder meer over.

Voel je je aangetrokken tot dit pakket, en heb je het gevoel dat dit je zal helpen? Top! Mocht dit nou niet zo zijn? Ook prima! Maar zoek dan alsjeblieft iets wat goed bij jou past, en laat het er niet bij. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ik het je gun dat je de juiste hulp en de juiste weg vindt.

N

Wil jij je weer vol energie voelen?

N

Ben jij klaar om nu eindelijk goed voor jezelf te zorgen?

N

Wil je weer ruimte in je hoofd?

N

Heb jij behoefte aan innerlijke rust?

N

Wil je je weer opgeladen en ontspannen voelen?

N

Wil jij een levensveranderende persoonlijke ontwikkeling ondergaan?

Voorkom een Burnout – pakket

Heb jij  de bovenstaande vragen met JA beantwoordt? Dan is dit pakket geschikt voor jou!

Speciaal afgestemd om een burn-out NU en in de TOEKOMST te voorkomen. Een degelijk programma wat jou het snelst vooruit zal helpen.
Dit houdt het pakket in:
* Intensieve begeleiding gedurende 3 maanden
* 3 Access Bars behandelingen
* 2 coachsessies met paarden
* 1 wandelcoachsessie

Het pakket is zo samengesteld dat je de meeste waarde uit alle behandelingen en sessies zult halen. Globaal zal het programma er zo uitzien:
1: Access Bars behandeling gericht op rust en ontspanning;

Stap 1 is tot rust komen en ultiem ontspannen. Rust is op dit moment het allerbelangrijkste, zonder rust kun je niet verder. De Access Bars behandeling helpt hier ENORM bij! Deze laat je ontspannen en creëert rust in je hoofd. Ook helpt het je beter slapen. Je leest er hier meer over.

2: Coachsessie met paard(en), gericht op bewustwording;

Stap 2 is bewustwording. Een maal tot rust gekomen is het fijn om te onderzoeken hoe je op deze plek bent gekomen. Een ontzettend snelle en effectieve manier om dit te doen is door middel van een coachsessie met paarden. Je leest er hier meer over. 

3: Access Bars behandeling gericht op lichamelijke ontspanning;

Vaak gaan er met stress lichamelijke klachten gepaard. Bijvoorbeeld vastzittende spieren, hoofdpijn of slecht slapen. Daar zullen we ons tijdens deze Access Bars behandeling op richten.

4: Coachsessie met paard(en), gericht op hoe nu verder;

Tijdens de eerste sessie hebben we gewerkt aan bewustwording. Nu gaan we weer tijdens een paardencoachsessie aan de slag, wat nu te doen met die bewustwording, hoe nu verder. 

5: Access Bars behandeling, gericht op loslaten;

Deze Access Bars behandeling sluit mooi aan bij de paardencoachsessie, wat valt er los te laten aan beperkende overtuigingen, patronen en gedachten? Deze behandeling gaat je daarbij helpen.

6: Wandelcoachsessie, hoe gaat het nu, toekomst, vasthouden van de nieuwe patronen.

Tijdens deze ontspannen wandelsessie gaan we kijken waar je nu staat, waar nog naar toe wilt en hoe je dit gaat doen. Je leest hier meer over wandelcoaching.

Kijk onderaan deze pagina voor de veelgestelde vragen. Heb je nog andere vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd of dit pakket geschikt voor je is? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Ja ik ben klaar voor een levensveranderende persoonlijke ontwikkeling!

Over Mij

Over Mij

Hi, ik ben Mirte Jongens (39).

Ik ben coach, ik werk als coach zowel met als zonder paarden. Ik ben niet het type van -ongemakkelijk op een kil kantoor tegenover elkaar zitten en verplicht praten over…..-, maar ik ben een doener, gericht op de ervaring in het hier en nu. Ik hou ervan om mensen een stapje verder te helpen in hun proces, om het rustpunt te zijn en je te laten inzien dat je alles al in je hebt. Ik ben opgeleid als equine assisted coach en burnout coach en heb zelf jarenlang last gehad van een zware burnout. Hier lees je mijn persoonlijke verhaal.

Daarnaast ben ik moeder van een peuter, getrouwd en ik woon in een klein plaatsje in Drenthe na jaren in de stad Groningen te hebben gewoond. Ik hou ontzettend van dieren, de natuur en wandelen, maar ook zoek ik graag de gezelligheid op.

Paardencoaching

Bedankt voor je tijd en zorg in de coaching sessie. Het was voor mij een hele positieve ervaring. Enkele vragen en gedachten die ik blijkbaar in m’n achterhoofd had weggestopt, ben ik mij nu weer meer bewust van. Dat bied mogelijkheden om er iets mee te doen.

Je hebt een veilige en vertrouwde sfeer gecreëerd. De manier waarop je doet en praat, maakt dat ik je in vertrouwen durfde te nemen en open en eerlijk m’n emoties durfde te laten zijn zoals het is.

Paarden accepteren dat je bent zoals je je voelt, zonder te oordelen. Ze reageren eerlijk op dat wat ze zien, horen en voelen. Het is wat het is, niets meer en niets minder. Die simpele eerlijkheid kan confronterend zijn of een eye-opener en in een veilige situatie kan dit je helpen. Ik denk dat paardencoaching een hele goede manier is om mensen te helpen naar zichzelf te kijken en tot nieuwe inzichten te komen.

Marjon (40)

Access Bars

Met een vol en druk hoofd, zat ik mijn eerste vakantie-ochtend bij Mirte voor een ‘access bars’ sessie. Van te voren had ik op je site gelezen dat door de aanraking van de access bars je hoofd zou worden geordend, alsof al je gedachten in een vakje zouden worden geplaatst.

En precies zoals ik gelezen had gebeurde dit, hoe verder de sessie vorderde hoe minder druk het in mijn hoofd werd. Na de sessie was van alle drukte in mijn hoofd niks meer over, en ging ik met een heerlijk uitgerust en ontspannen gevoel naar huis.

Inmiddels is het 3 week later, en nog steeds kan ik nagenieten van deze opruimsessie. Mijn hoofd is nog steeds leeg, en de positieve energie is volop aanwezig dus een echte aanrader! Dank je wel Mirte 🌺

Eunice (33)

Wandelcoaching

Ik heb de wandelcoaching ervaren als heel ontspannen en relaxed. Gewoon even de tijd nemen voor jezelf geeft een fijn gevoel. En de natuur is zo mooi als je even wat langer de tijd neemt om daar naar te kijken en te luisteren.

Ik heb geleerd dat ik wat vaker even de tijd mag nemen voor mijzelf, en om even stil te staan bij al het moois wat ik heb en kan doen. Ik vind keuzes maken soms best lastig. Je gaf mij als tip ook te proberen om wat meer naar mijn gevoel te luisteren. En er achter komen wat ik belangrijk vind. Ik vind je een heel fijn persoon. Heel rustig, en luistert goed naar wat ik te vertellen heb. Ik voel me direct vertrouwd bij jou, zodat ik eerlijk en open naar jou kan zijn.

Annice (25)

Veel gestelde vragen

Ik ben al burnout, is dit pakket dan geschikt voor mij?

Dit pakket is geschikt bij stress, overspannenheid en lichte burnout. De reden hiervoor is dat, wil je zoveel mogelijk uit je coachingsessies halen, je in staat moet zijn de opgedane kennis toe te passen. Ook  kunnen er soms tijdens coachsessies confronterende ervaringen worden opgedaan en je moet wel in staat zijn dit te kunnen “dragen”. We kunnen samen kijken naar jouw situatie en eventueel kan het pakket aangepast worden, bijvoorbeeld eerst 2 Access Bars behandelingen met enige tijd ertussen, voordat er aan de coaching wordt begonnen.

Wat levert dit pakket mij op?

In dit pakket wordt je aan de hand genomen door de fases rust en ontspanning, bewustwording, loslaten van fysieke pijn, in actie komen, loslaten van beperkende gedachten en overtuigingen en het plan voor de toekomst.

Het is een levensveranderende persoonlijke ontwikkeling. Je zult hier dus de rest van je leven profijt van hebben en de inzichten die je opdoet zullen daarom ontzettend waardevol zijn! Als je niet klaar bent voor verandering is dit pakket het niet voor jou.

Waar vinden de coachsessies plaats?

De coachsessie met paarden vinden plaats in het prachtige landelijke Boerakker (bij Leek GR.) waar je rust en ruimte vindt.

De Access Bars behandelingen vinden bij mij thuis plaats, in het Drentse Tynaarlo (tussen Assen en Groningen).

De wandelcoachsessies vinden plaats op een locatie in overleg, maar altijd in de prachtige natuur.

Jouw investering:

€ 397,- 

Wat krijg je: 

* Intensieve begeleiding gedurende 3 maanden

* 3 Access Bars behandelingen

* 2 Paardencoachsessies

* 1 Evaluerende wandelcoachsessie

Een life-changing pakket, speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat je je BLIJVEND beter voelt.