Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coaching by Mirte
Average rating:  
 9 reviews
 by Marije
Coaching

Ik vind Mirte echt een aanrader. Ze straalt rust en toch energie uit en begeleidt je met behulp van inzet van paarden heel rustig naar antwoorden in jezelf. Als je lekker buiten aan jezelf wilt werken in een fijne, veilige omgeving, dan zijn Mirte en haar paarden zeker de coaches voor jou.

 by Heleen
Kennismakingssessie

Mirte straalt als mens en coach rust uit waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ze voelde aan in prachtige samenwerking met de paarden wat ik op dat moment nodig had om inzicht te krijgen in mijzelf en mijn thema's. Plus daarbij de frisse buitenlucht! Heerlijk, echt een aanrader.

 by Paulien
Coach sessie

Mirte is een heel fijn persoon om bij in de buurt te zijn,. Ze was helder in het contact vooraf en verwelkomde me vriendelijk. Ze zorgde dat ik me op mijn gemak voelde, mede door te kiezen voor het werken met de kleine pony. Ze straalt rust uit en weet duidelijk waar ze het over heeft. Ze stelt precies de juiste vragen en zorgt dat je met een goed gevoel en wijze les naar huis gaat!

 by Miranda
Bijzondere ervaring

Dank voor de coaching sessies.
Het heeft mij weer met beide benen op de grond gezet. Dingen die ik eigenlijk wel wist maar weggezakt waren. Het was een bijzondere ervaring .. de reactie van de paarden en het buiten zijn. En misschien nog wel belangrijker, de rust en het vertrouwen wat jij uitstraalde !!

 by Marjon
coaching

Bedankt voor je tijd en zorg in de coaching sessie. Het was voor mij een hele positieve ervaring. Enkele vragen en gedachten die ik blijkbaar in m'n achterhoofd had weggestopt, ben ik mij nu weer meer bewust van. Dat bied mogelijkheden om er iets mee te doen.

Je hebt een veilige en vertrouwde sfeer gecreëerd. De manier waarop je doet en praat, maakt dat ik je in vertrouwen durfde te nemen en open en eerlijk m'n emoties durfde te laten zijn zoals het is.
Paarden zijn voor mij al zo'n 25 jaar een "veilige plek". Met vier benen staan ze letterlijk stevig, ook wanneer ik mezelf wankel voel. Paarden accepteren dat je bent zoals je je voelt, zonder te oordelen. Ze reageren eerlijk op dat wat ze zien, horen en voelen. Het is wat het is, niets meer en niets minder. Die simpele eerlijkheid kan confronterend zijn of een eye-opener en in een veilige situatie kan dit je helpen. Ik denk dat paardencoaching een hele goede manier is om mensen te helpen naar zichzelf te kijken en tot nieuwe inzichten te komen.

 by Diana Speelman
Coachsessie

Was erg verrassend! Veel aan gehad!Paard was erg lief!

 by Marjan
Wauw!

Ik vond het best spannend, ivm geen ervaring met paarden. Ontzettend verrast wat een inzicht een paard kan geven. Al na 10 min! Dit heeft me zeker verder geholpen, zou het paardencoaching aan iedereen aanraden.

 by Eunice
Coach sessie

Een bijzondere ervaring om bewust te worden van je eigen gedrag door de reactie van een paard. Ik heb veel geleerd over mijzelf tijdens de sessie, en heb nieuwe inzichten gekregen in mijn eigen gedrag. Door de rustige manier van coachen voelde ik me gelijk op mijn gemak bij Mirte. Bedankt Mirte

 by Saskia de Groot
Super ervaring!

Ik vond het erg bijzonder om dit mee te maken. Door het bezig zijn in de buitenlucht en met het paard durfde ik me op een of andere manier snel open te stellen. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn onbewuste gedrag.