Ik houd zelf erg van wandelen, om even lekker mijn hoofd leeg te maken, te genieten van de natuur en om rust te vinden. Dit zorgt weer voor ruimte voor ideeën en het is DE ont-stresser.

De combinatie van beweging, natuur en buitenlucht en stilte zorgt (bewezen) voor instant-ontspanning.

Dit gun ik jou ook, en daarom wil ik hier meer mee gaan doen.

Dus:

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? 

Ga je nu eindelijk eens goed voor jezelf zorgen?

Heerlijk even wat tijd voor jezelf, waarbij er ruimte is om te genieten van de stilte, de natuur en waarbij je je eventuele coachvragen aan mij kan stellen?

Ga dan met me mee met de RELAX-WANDELING! In het prachtige landschap van Zeegse (Drenthe), zullen we in een kleine groep gaan wandelen, afgewisseld met fijne ontspannings-oefeningen in de natuur, coaching en stilte-momenten.

N

Wil jij innerlijke rust en balans?

N

Ben jij klaar voor me-time?

N

Wil je weer ruimte in je hoofd?

N

Wil jij vol energie het nieuwe jaar in?

N

Wil je je weer opgeladen en ontspannen voelen?

N

Spreekt rust, natuur en tijd voor jezelf je aan?

Wat gaan  we doen?

De eerste wandeling vindt plaats op zondag 27 januari, vanaf 09.30 uur.

We verzamelen bij Fletcher Hotel De Zeegser Duinen, waar gelegenheid is om te parkeren. Daarna lopen we meteen de natuur in. We beginnen met een korte aardingsoefening en beginnen dan met de wandeling door de prachtige natuur, afgewisseld met stiltemomenten, korte oefeningen en gelegenheid om je coachvragen te stellen. Na de wandeling drinken we nog een kopje koffie of thee en daarna ga je heerlijk ontspannen naar huis, er is weer ruimte in je hoofd en je kunt er weer tegenaan!

De wandeling duurt (inclusief koffie/thee drinken)  maximaal 2 uur.

Ja ik doe mee met de RELAX-wandeling!

Over Mij

Over Mij

Hi, ik ben Mirte Jongens (36).

Ik ben coach, ik werk als coach zowel met als zonder paarden. Ik ben niet het type van -ongemakkelijk op een kil kantoor tegenover elkaar zitten en verplicht praten over…..-, maar ik ben een doener, gericht op de ervaring in het hier en nu. Ik hou ervan om mensen een stapje verder te helpen in hun proces, om het rustpunt te zijn en je te laten inzien dat je alles al in je hebt.

Daarnaast ben ik moeder van een peuter, getrouwd en ik woon in een klein plaatsje in Drenthe na jaren in de stad Groningen te hebben gewoond. Ik hou ontzettend van dieren, de natuur en wandelen, maar ook zoek ik graag de gezelligheid op.

Mirte heeft een fijne persoonlijkheid waarbij ik me erg op mijn gemak voelde en ze gaf me ook een vertrouwd gevoel.

Eileen

Secretaresse

Wat een fijn mens is Mirte! Ze straalt rust en ervaring uit en geeft je een welkom gevoel. Mirte is een heel fijn persoon om bij in de buurt te zijn,. Ze was helder in het contact vooraf en verwelkomde me vriendelijk. Ze zorgde dat ik me op mijn gemak voelde. Ze straalt rust uit en weet duidelijk waar ze het over heeft. Ze stelt precies de juiste vragen en zorgt dat je met een goed gevoel en wijze les naar huis gaat!

Paulien

Fotograaf

Wat ben je een fijne coach Mirte. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en heb veel inzichten gekregen over mijzelf.

Eunice

Veel gestelde vragen

Wat levert de wandeling mij op?

Het is wetenschappelijk bewezen dat alleen al het zijn in de natuur ontspannend werkt. Het cortisol |(stresshormoon) wordt verlaagd. Dit wordt versterkt door te bewegen. 

Daarnaast verdien je het om tijd voor jezelf te hebben, iedereen heeft me-time nodig.  Er is oprechte aandacht voor jou, doordat we in een kleine groep wandelen. Iedereen krijgt de gelegenheid om een eventuele coachvraag te stellen.

Je hoofd wordt leeggemaakt, je komt weer in contact met je lichaam door de oefeningen die we doen en je gaat vol nieuwe energie weer naar huis!

Kan iedereen meedoen met deze wandeling?

De wandeling vindt plaats in de natuur, het is daarom wel nodig dat je goed ter been bent. Het tempo wordt aangepast aan de deelnemers en er zijn regelmatig rustmomenten (oefeningen ed), dus je hoeft geen ervaren wandelaar te zijn.

Waar vindt de wandeling plaats?

De wandeling vindt plaats in de mooie omgeving van Drenthe. We spreken af bij Fletcher Hotel De Zeegser Duinen, hier kan geparkeerd worden. Vanauit daar lopen we meteen de prachtige heide en bossen van Zeegse op. 

Adres: Schipborgerweg 8, 9483 TL Zeegse