Over access bars

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.  

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

 

Hoe werkt een access bars behandeling?

Je hoeft helemaal niets te doen! Je mag heerlijk ontspannen liggen. Elk drukpunt wordt zachtjes aangeraakt terwijl jij een intense rust en diepe ontspanning ervaart. De behandeling duurt 1 tot 1,5 uur. Na de behandeling heb je in het slechtste geval het gevoel dat je een heerlijke ontspanningsmassage hebt gehad. In het beste geval veranderd je leven. Je voelt je rustiger, hebt ruimte in je hoofd en je bruist van de energie! Kijk voor meer informatie de filmpjes op deze pagina.

 

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® behandeling?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

In het filmpje hiernaast introduceert neuroloog en neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fanin zijn onderzoek naar de werking van Access Bars®. 

Voor wie zijn de Access Bars geschikt?

Access Bars® is geschikt voor iedereen die graag meer rust en ruimte wil ervaren en zichzelf een moment van ultieme ontspanning gunt.

  • Wil je graag meer rust en ruimte in je hoofd?
  • Zou je graag meer energie willen?
  • Kun je moeilijk ontspannen?
  • Wil je makkelijker kunnen omgaan met alles wat zich voordoet in het leven?

Dan is dit de behandeling voor jou!

Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen kan voordeel hebben bij een behandeling. Er is geen enkel risico aan verbonden en er zijn geen negatieve bijwerkingen. Bekijk het filmpje hieronder voor een indruk van de Access Bars.

 

Wauw, wat een heerlijke ontspanning. Meteen na de behandeling voelde ik al ruimte in mijn hoofd en daardoor veel meer energie!

Edith

Ik had vanmorgen een Access Bars sessie bij Mirte. In haar lichte, rustige huis en haar even rustige gezelschap voelde ik me al snel op mijn gemak. De sessie zelf was voor mij een hele nieuwe ervaring, maar zeker een die voor herhaling vatbaar is. Ik vind het moeilijk echt te voelen, en praat daar snel overheen, maar nu was ik gedurende de hele sessie gericht op mijn lichaam. Na afloop voelde ik me lichter, opgelucht en vrijer.

 Het gesprek dat ik na afloop met Mirte had, over de aandachtspunten die ik ervoer, was interessant omdat ze precies de spanningen wist te nomen op de plekken die geassiocieerd worden met de dingen waar ik het meest mee struggle in mijn leven. 

Paulien

Met een vol en druk hoofd, zat ik mijn eerste vakantie-ochtend bij Mirte voor een ‘access bars’ sessie. Van te voren had ik op je site gelezen dat door de aanraking van de access bars je hoofd zou worden geordend, alsof al je gedachten in een vakje zouden worden geplaatst. En precies zoals ik gelezen had gebeurde dit, hoe verder de sessie vorderde hoe minder druk het in mijn hoofd werd. Na de sessie was van alle drukte in mijn hoofd niks meer over, en ging ik met een heerlijk uitgerust en ontspannen gevoel naar huis.

Inmiddels is het 3 week later, en nog steeds kan ik nagenieten van deze opruimsessie. Mijn hoofd is nog steeds leeg, en de positieve energie is volop aanwezig dus een echte aanrader! 

Eunice

Wat kost een Access Bars® behandeling?

Je kunt nu profiteren van de introductieprijs! De investering voor deze fijne, en super waardevolle behandeling is nu maar € 50,- 

Bij mooi (droog, niet te koud) weer werk ik bij voorkeur buiten onder het genot van de vogel- en natuurgeluiden. De behandeling kan dan plaatsvinden in Tynaarlo of op een prachtige locatie in Boerakker. Bij minder mooi weer vindt de behandeling plaats in Tynaarlo.

Maak nu hier een afspraak.