Coaching by Mirte biedt ervarings- en oplossingsgerichte coaching aan en ontspannende Access Bars behandelingen.

Coachen met behulp van het paard is een zeer effectieve ( en leuke) coachingsmethode. Een sessie kan helpen om zelfinzicht te krijgen: waarom doe je wat je doet en hoe kun je hier bewust mee aan de slag gaan. Je leest hier meer over paardencoaching.

Wandelcoaching is een mooie manier om op een ontspannen manier snel bij de kern te komen. Het is wetenschappelijk bewezen dat alleen al het zijn in de natuur ontspannend werkt. Het cortisol (stresshormoon) wordt verlaagd. Dit wordt versterkt door te bewegen. Je hoofd wordt leeggemaakt, je komt weer in contact met je lichaam door de oefeningen die we doen en je gaat vol nieuwe energie weer naar huis!

We starten altijd met een intakegesprek, om te bepalen waar je nu staat, waar je behoefte aan hebt en hoe we het best kunnen onderzoeken wat jouw oplossing is. Na het intake-gesprek is het tijd om te gaan ervaren, voelen en experimenteren. Lekker buiten bezig zijn, uit je hoofd, naar je hart!

Access Bars behandelingen kunnen een mooie aanvulling zijn op coaching, maar zijn ook heel goed apart in te zetten. Gewoon als een heerlijk moment voor jezelf, maar ook als je behoefte hebt aan rust in je hoofd, beter slapen, meer energie en ontspanning. Je leest er hier meer over.

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken van paardencoaching, wandelcoaching en bijvoorbeeld online begeleiding. Dit pakket wordt dan helemaal afgestemd op jouw behoeftes en voorkeuren. Neem voor deze optie op maat even contact met me op.

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van te voren, daarna worden er kosten in rekening gebracht.

 

 

Coaching met paarden

Je investering

Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen.

Hieronder vindt je de verschillende trajecten en prijzen. Er wordt altijd gestart met een intakegesprek. In het intakegesprek wordt besproken wat je behoeftes zijn, je verwachtingen en wensen, en hoe jij het beste geholpen bent. Er kan ook een traject op maat aangeboden worden. De prijzen zijn inclusief BTW. De locatie voor het coachen met paarden is in Boerakker, op 15 minuten rijden van Groningen en Drachten.

Wandelcoaching

Deze coachsessie zijn heerlijk ontspannen buiten in de natuur. Door het bewegen is het veel makkelijker om te praten dan in een kantoor-omgeving waarbij je soms ongemakkelijk tegenover elkaar zit. Het is wetenschappelijk bewezen dat alleen al het zijn in de natuur ontspannend werkt. Het cortisol |(stresshormoon) wordt verlaagd. Dit wordt versterkt door te bewegen. 

Je hoofd wordt leeggemaakt, je komt weer in contact met je lichaam door de oefeningen die we doen en je gaat vol nieuwe energie weer naar huis!

De wandelingen kunnen plaatsvinden op verschillende locaties, bijvoorbeeld in Zeegse, Gasteren, Stadspark Groningen, Gieten of Roden/Leek.

De wandeling duurt 1 uur.

 

Vragen of een advies op maat? Neem even contact met me op!